Loader Image
  • Radoslava Cimermana 36a, 10000 Zagreb, tel: + 385 1 65 56 233
32 godina s vama

Misija, vizija, strategija

Misija

Širiti spoznaje o značaju osposobljenosti menadžmenta za unapređivanje poslovanja prateći suvremene svjetske trendove u osposobljavanju i usavršavanju te pružanju savjetodavnih usluga. Klijentima nuditi i prenositi znanja putem organiziranih tečajeva, seminara, savjetovanja, njegujući interaktivan rad. Razvijati izdavaštvo u području sustava upravljanja.

 

Vizija

Biti vodeća edukacijska i savjetnička organizacija u Hrvatskoj po kvaliteti, raznolikosti ponude, aktualnosti sadržaja i načinu rada pri obrazovanju i savjetovanju u području suvremenih sustava upravljanja, posebno kvalitetom, okolišem i sigurnošću.

Unapređivanjem postojećih i kreiranjem novih usluga u skladu s promjenama u poslovnom i socijalnom okruženju, stalno biti traženi partner.

 

Strategija

„Imati zadovoljne klijente i zaposlenike uz razvijeno partnerstvo i uzajamno poštovanje“ naša je poslovna misao vodilja. U ostvarivanju tog zadatka prioritet dajemo izgradnji kompetentnih predavača i savjetnika te razvoju suvremenih programa i metoda rada. Redovito prateći rastuća očekivanja sadašnjih i budućih klijenata i njihovo zadovoljstvo pruženim uslugama, stalno unapređujemo i poboljšavamo vlastite kadrove i procese rada te prilagođavamo i osuvremenjujemo programe rada i metode realizacije. Stalni rast i razvoj osiguravamo prateći i uspoređujući se sa sličnim organizacijama u zemlji i inozemstvu.

Online školovanje