Loader Image
  • Radoslava Cimermana 36a, 10000 Zagreb, tel: + 385 1 65 56 233
32 godina s vama
Plan međunarodnih edukacija za jesen-zima 2020.

Plan međunarodnih edukacija za jesen-zima 2020.

Za jesen/zimu pripremili smo niz školovanja i seminara za usavršavanje znanja. Korisnicima možemo ponuditi kombinaciju on-line školovanja i usavršavanja te rad u učionici uz propisane mjere. Svaki polaznik bira način željene edukacije prema svojim željama i mogućnostima.

Oskar d.o.o. je pokrenuo platformu za on-line edukaciju.

Svi prijavljeni polaznici dobiti će pristup našoj platformi putem poveznice.

Polaznici imaju mogućnost sami printati nastavni materijal. Svi nastavni materijali su ozvučeni, tako da ih polaznik može preslušati kad god mu odgovara. Svaki prijavljeni sudionik ima mogućnost prema rasporedu rada uključiti se na ZOOM te na taj način doprinijeti raspravi na odslušanu temu.

Prijaviti se možete kao i do sada putem poveznice na Prijavnicu. Novost je da Prijavnicu od sada možete popuniti putem online forme direktno na našoj web stranici. Prijavnice za svako školovanje se nalaze na našoj web stranici, na kraju svakog teksta o školovanju u kategoriji Aktualna ponuda.

 

Poslovni plan međunarodnih školovanja i seminara za usavršavanje znanja za jesen/zima 2020.


EOQ Quality Management Representative (QMR)
PREDSTAVNIK UPRAVE ZA KVALITETU

EOQ Quality Manager (QM)
MENADŽER KVALITETE

EOQ Process Manager (PSM)

EOQ Risk Manager (RM)

Interni auditori

Refresher seminar za produženje međunarodnih i nacionalnih certifikata

Kako provesti antikorupcijski program za trgovačka društva u većinskom državnom vlasništvu

Iskustva iz prakse u primjeni Zakona o pravu na pristup informacijama ((NN 25/13, 85/15) i Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“ broj 42/2018.od 09.05.2018.godine).

 

Napomena:

Sve dodatne informacije o sadržaju modula, rasporedu i načinu rada, uvjetima za upis na školovanje, cijenama, pogodnostima i mjestu održavanja školovanja možete dobiti putem emaila: edukacija@oskar.hr ili telefona 01 6556 233 i 098 672 292.

Online školovanje