Loader Image
 • Radoslava Cimermana 36a, 10000 Zagreb, tel: + 385 1 65 56 233
32 godina s vama
Uz EQO certifikate do boljih mogućnosti zaposlenja

Uz EQO certifikate do boljih mogućnosti zaposlenja

Europska organizacija za kvalitetu (EQO) je neprofitna interdisciplinarna organizacija koja teži učinkovitom poboljšanju na područjima upravljanja kvalitetom osiguravajući usklađenu koordinaciju na između svih država članica. Osnovana je 1956. godine i trenutno broji više od 30 nacionalnih europskih organizacija za kvalitetu kao i brojnih institucija, tvrtki, ali i pojedinaca iz cijelog svijeta.

Članice Europske organizacije za kvalitetu nude tečajeve svima koji su zainteresirani za stjecanje EQO certifikata koji će im širom otvoriti vrata budućnosti. Svi tečajevi su osmišljeni u skladu sa zahtjevima EQO-a, a konkretno, odnose se na sva potrebna specifična znanja koja odgovaraju profesionalnim profilima.

 

Osnovni tipovi sustava upravljanja

3 su glavne grupe sustava upravljanja za koje su uspostavljene certifikacijske sheme:

 1. integrirani sustavi upravljanja
 2. specifični sektori i
 3. druge prateće funkcije u sustavima upravljanja unutar kojih se nalaze:
  1. sustavi upravljanja kvalitetom
  2. sustavi upravljanja okolišem
  3. sustavi upravljanja sigurnošću
  4. sustavi upravljanja sigurnošću hrane
  5. sustavi upravljanja informacijskom sigurnošću, itd.

Stečeni certifikat vrijedi 3 ili 5 godina ovisno o kategoriji. Nakon toga potrebno ga je obnoviti.

 

Koje su prednosti stjecanja EQO certifikata?

Stečeni certifikati priznati su u cijeloj Europi

Ako imate EOQ certifikat, postajete dio konstantno rastućeg kruga koji broji više od 50 000 stručnjaka koji posjeduju znanja iz područja upravljanja kvalitetom, okolišem i zaštitom na radu. Certifikate izdaje Europska organizacija za kvalitetu, prepoznati su u cijeloj Europi te su priznati na međunarodnoj razini. Certificirani stručnjaci imaju stvaran dokaz vlastite osposobljenosti na područjima upravljanja kvalitetom.


Bolje mogućnosti zaposlenja

EOQ certifikat otvara vam vrata budućnosti. Certificiranje osoblja priznato je prema međunarodnim propisima, što je, dakako, umnogostručilo mogućnosti zaposlenja izvan granica. Pronađite posao koji volite i već danas se prijavite na neka od brojnih međunarodnih školovanja prema shemama Europske organizacije za kvalitetu.


Usklađenost obuke i ispita na razini Europske Unije

Politika stjecanja EQO certifikata odnosi se na usklađivanje sadržaja obuke i provođenja ispita među svim europskim članicama Europske organizacije za kvalitetu putem tzv. shema školovanja EQO-a što pridonosi tome da za svakoga „vrijede ista pravila“.

Online školovanje